Asbest golfplaten laten vervangen

Huisman Qwinpro heeft veel ervaring met asbest golfplaten vervangen. Wij zorgen ervoor dat de opdrachtgever volledig ontlast wordt door het gehele traject te regelen. Bovendien heb je contact met één ervaren contactpersoon binnen Huisman Qwinpro voor alle communicatie. Kies voor Huisman Qwinpro voor asbestsanering van een hal, loods, stal, schuur of berging. Bij asbestsanering verwijderen wij asbest, zorgen voor de afvoer hiervan en daarnaast plaatsen wij nieuwe golfplaten. Bovendien nemen wij voor de keuze van de nieuwe dakbedekking, alle voordelen met je door van de verschillende soorten dakbedekking.

asbest golfplaten vervangen qwinpro

Waarom asbest golfplaten vervangen?

Asbest golfplaten zijn schadelijk voor de gezondheid. Het verwijderen van asbest golfplaten en vervangen voor andere dakbedekking heeft meerdere voordelen. Met het vervangen van uw oude asbest golfplaten door bijvoorbeeld sandwichpanelen, golfplaten of profielplaten is een gebouw, schuur of loods, weer klaar voor de toekomst. Bovendien weer waterdicht en eventueel goed geïsoleerd. Daarnaast bespaar je op de verzekeringspremie. De meeste verzekeraars verhogen de premie voor het verzekeren van asbest daken al fors. Bovendien zijn er al verzekeraars die gestopt zijn met het verzekeren van asbest schade. Onthoud ook dat je geen hypotheek krijgt met een onverzekerd asbest dak! Wil je weten hoeveel risico je loopt?

Vraag een risico analyse aan!

Waarom asbest golfplaten vervangen?

De voordelen van het vervangen van asbesthoudende golfplaten, ook wel saneren genoemd, met Huisman Qwinpro: Door een strakke planning zorgen wij dat het dak na het verwijderen van de oude dakbedekking zo snel mogelijk weer dicht gelegd wordt. Dit minimaliseert de kans op inregenen. Bovendien regelen wij alles voor de dak renovatie: de vergunning, de benodigde rapportage en het afvoeren van het asbesthoudende materiaal. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte, informeer daarvoor naar één van onze specialisten.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Één aanspreekpunt.
  • Asbestsanering door ervaren en gecertificeerd bedrijf. Inclusief vergunning, rapportage en afvoeren.
  • Montage van nieuwe dakbedekking door ervaren specialisten.
  • Levering uit eigen voorraad, compleet met nokken, windveren en bevestigingsmiddelen.
  • Ruime kennis over bouwmaterialen zoals Sandwichpanelen, golfplaten, lichtplaten, damwand dakplaten, lichtnokken, hout en staal.

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Wat zijn de opties voor het nieuwe dak?

Voor de montage van het nieuwe dak zijn er een aantal opties. In elke situatie kan een bepaald product beter geschikt zijn dan het ander. Onze specialisten kijken samen met de opdrachtgever wat voor jouw situatie het beste is. Huisman Qwinpro levert de volgende daken:

Bekijk onze referenties