Nieuwbouw bedrijfspand

Huisman Qwinpro.nl monteert dak- en gevelbeplating bij een nieuwbouw bedrijfspand. Door onze ruime ervaring op het gebied van dak- en gevelbeplating leveren wij voor elk pand een passende oplossing.

Montage van beplating door Huisman Qwinpro

De beplating die wij monteren op daken en aan gevels kan zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Wij monteren altijd volgens de voorschriften van de leverancier. Hierbij heb je altijd garantie van een goed geplaatste panelen. Bij de keuze van de dak- en wandbeplating is het belangrijk om in beeld te hebben wat het doel van jouw pand is:

  • Moet het geïsoleerd zijn? Zo ja, welke Rc-Waarde wil je minimaal bereiken?
  • Welke uitstraling moet het pand hebben?
  • Zijn er regels waar er rekening mee gehouden moet worden? Denk aan voorschriften bij huur of bestemmingsplan bij de gemeente.

Wij helpen je uiteraard met bovenstaande vragen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met advies.

Dak- en wandbeplating kiezen

Als inzichtelijk is aan welke voorwaarden nieuwbouw moet voldoen, kom je voor de keuze van de nieuwe gevel- en/of dakbeplating te staan. Hiervoor kun je bij ons terecht. Wij werken met een stappenplan bij nieuwbouw projecten waarbij wij je zo veel mogelijk ontzorgen bij de afwerking van het pand. Denk hierbij aan de werkvoorbereiding, montage, afwerking en oplevering van het project. In de werkvoorbereiding nemen we de keuzes met je door voor welke panelen jij het beste kunt kiezen.

Sandwichpanelen voor nieuwbouw bedrijfspand

Kiezen voor sandwichpanelen? Dan kies je voor geïsoleerde panelen. Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal dat bestaat uit drie verschillende lagen: een binnen- en buitenplaat met daartussen een kern van PIR schuim. Die kern zorgt voor de isolerende waarde. Sandwichpanelen zijn licht van gewicht en ze zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij het behalen van grote overspanningen. Er is volop keuze in sandwichpanelen. Je kan kiezen uit verschillende isolatiewaardes en coatings. Maar er is ook keuze in verschillende kleuren.

Panelen voor gevels én daken
Sandwichpanelen gebruikt men in de bouw voor het bekleden van zowel gevels als daken. Bovendien zijn sandwichpanelen energiebesparend en zorgen ze daarnaast voor een optimaal leefcomfort.

Bekijk sandwichpanelen

Dakpanplaten voor nieuwbouw bedrijfspand

Naast sandwichpanelen met een profiel van damwand, zijn er ook dakpanplaten verkrijgbaar voor de afwerking van het dak. Deze dakpanplaten zijn verkrijgbaar met en zonder isolatie. Met dakpanplaten werk je het dak af met de uitstraling van dakpannen maar met het gemak van profielplaten. Door gebruik te maken van geïsoleerde dakpanplaten wordt de isolatie gelijk aangebracht met de nieuwe dakbedekking. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op arbeidsloon en door te isoleren bespaar je gemakkelijk op de energiekosten!

Bekijk dakpanplaten

Damwand (profielplaten) voor nieuwbouw bedrijfspand

Hoeft het dak of de wand niet geïsoleerd te zijn? Dan zijn profielplaten of damwandplaten een voordelige en fraaie oplossing. De profielplaten zijn in de meeste gevallen gemaakt van staal. Deze dunne beplating is geschikt voor het snel bouwen van loodsen, werk- en opslagruimten. Dit is een veel voorkomend bouwmateriaal welke vaak terug te vinden is op industrieterreinen. In een korte tijd bekleed je gebouwen met een duurzame gevel- en dakafwerking. Bovendien zijn deze stalen platen licht van gewicht. En bevatten ze een duurzame coating ter bescherming van invloeden van buitenaf, zoals corrosie door vocht. Let op! Bij het gebruik van damwand profielplaten moet men zorgen voor voldoende ventilatie i.v.m. condensvorming.

Bekijk damwand (profielplaten)

Het proces

Huisman Qwinpro helpt je met het uitzoeken van de juiste beplating en de bijbehorende montagetekening. Wij zorgen dat de beplating volgens planning geleverd wordt. Vervolgens monteren onze medewerkers volgens de richtlijnen van de leverancier. Wij denken graag met je mee: wij hebben echt “alles onder één dak!”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen