Renovatie loods

Vervangen van de dakplaten of gevelpanelen van jouw loods? Huisman Qwinpro is specialist op het gebied van renovatie van daken en gevels van loodsen. Hierbij creëren wij meerwaarde bij het renoveren of restylen van loodsen en schuren. Dit doe je door het te isoleren en daarnaast het een mooier aangezicht te geven.

Renovatie van (asbesthoudende) dakbeplating

In de meeste gevallen renoveren wij daken die asbest bevatten, lekkage hebben of niet geïsoleerd zijn. In ruim 80% van de gevallen passen wij sandwichpanelen toe. De voordelen hiervan zijn:

  • Het dak is in no time weer dicht.
  • Door de hoge isolatiewaarde is de loods toekomstbestendig.
  • Verkrijgbaar in vele RAL-Kleuren.
  • In verschillende isolatie waardes verkrijgbaar.

Ook passen wij veel golfplaten, dakpanplaten, profielplaten en stalen gevelbekleding toe bij de renovatie van een loods, meestal kiest men voor deze beplating als er als isolatie aanwezig is. Ten opzichte van sandwichpanelen is dit qua prijs een interessante optie. Bovendien kan in veel gevallen nieuwe dakbeplating op de bestaande constructie gelegd worden. Voor een goed advies neem dan contact met ons op!

Meer informatie over onze dakbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meeste gebruikte dakplaten die bij een renovatie toegepast worden.

Bekijk opties voor een nieuw dak!

Renovatie gevel

Gevelrenovatie past men veelal toe omdat de beplating verouderd is, verkleurd is, of niet voldoet aan de gewenste kleur. Ook worden gevels voorzien van nieuwe beplating omdat het pand beter geïsoleerd dient te worden. Er zijn vele opties voor nieuwe beplating:

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen zijn uitermate geschikt voor bekleding van de wand, je kiest hierbij voor een modern product met een strakke afwerking. Gevelpanelen bevatten aan de buiten- en binnenkant een staalplaat met daar tussen pir-isolatie of steenwol. Om snel een gevel te isoleren en een loods weer in gebruik te nemen, dat is het grootste voordeel van sandwichpanelen. Daarnaast zijn sandwichpanelen verkrijgbaar in verschillende diktes en profielen, maar ook in verschillende kleuren.

Damwand profielplaten
Damwand profielplaten gebruikt men voor een snelle restyle van een loods of bedrijfspand. Profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen zoals rabat, Rex wand profiel. Bovendien zijn ze ook leverbaar in verschillende RAL kleuren. In sommige gevallen kunnen nieuwe damwand profielplaten over oude beplating worden gemonteerd. Dit zorgt voor een voordelige renovatie doordat er geen oude platen afgevoerd hoeven te worden.

Potdeksel profielplaten

Potdeksel profielplaten hebben een potdeksel uitstraling die je normaal gesproken ziet bij houten potdeksel werk. Daarbij zijn de houten planken over elkaar heen vastgezet. Met de potdeksel profielplaten heb je een loods of bedrijfsgebouw snel gerestyled! Potdeksel profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende coatings en kleuren. Waaronder ook met een houtnerf structuur.

Meer informatie over onze gevelbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meeste gebruikte platen tijdens renovatie.

Bekijk opties voor een nieuwe gevel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen