Nieuwbouw Loods

Huisman Qwinpro is hét adres voor montage van dak- en wandbeplating bij nieuwbouw van een loods of schuur. Door onze ruime ervaring op het gebied van dak- en wandbeplating hebben wij voor elke pand een passende oplossing.

Montage beplating

De beplating die wij monteren kan zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Montage wordt altijd gedaan volgens de voorschriften van de leverancier. Bij de keuze van de dak- en wandbeplating is het belangrijk om in beeld te hebben wat het doel van jouw pand is:

  • Moet het geïsoleerd zijn? Zo ja, welke Rc-Waarde wil je minimaal bereiken?
  • Welke uitstraling moet het pand hebben?
  • Zijn er regels waar je rekening mee moet houden in de gemeente? Denk daarbij aan het bestemmingsplan.

Wij u helpen je graag met bovenstaande vragen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Dak- en wandbeplating

Als inzichtelijk is aan welke voorwaarden moet worden voldaan kom je voor de keuze te staan welke nieuwe beplating je wilt gebruiken:

Sandwichpanelen voor nieuwbouw, de voordelen

Kies je voor sandwichpanelen, dan kies je voor geïsoleerde panelen. Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal dat bestaat uit drie lagen: een binnen- en buitenplaat met daartussen een kern van PIR schuim. Deze kern zorgt voor de isolerende waarde. Bovendien zijn sandwichpanelen licht van gewicht en ze zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij het behalen van grote overspanningen en daarbij gewicht te besparen.

Sandwichpanelen worden in de bouw gebruikt voor het bekleden van zowel gevels als daken. De kern bestaat meestal uit thermisch isolerend materiaal, waardoor de  sandwichpanelen energiebesparend zijn en zorgen voor optimaal leefcomfort.

Alle sandwichpanelen zijn snel te monteren, leverbaar in diverse RAL-kleuren en hebben verschillende profielen waaruit je kan kiezen.

Bekijk sandwichpanelen

Damwand (profielplaten)
Hoeft het dak of de wand niet geïsoleerd te zijn? Dan zijn profielplaten of damwandplaten een voordelige en mooie oplossing. De profielplaten zijn in de meeste gevallen gemaakt van staal. Deze dunne beplating is geschikt voor het snel bouwen van loodsen, werk- en opslagruimtes. Damwandplaten zie je vaak terug op industrieterreinen, waar in korte tijd een duurzaam gebouw moet komen te staan. Deze stalen platen zijn dan ook licht van gewicht en bevatten een duurzame coating ter bescherming van invloeden van buitenaf, zoals corrosie door vocht. Let op! Bij het gebruik van damwand profielplaten zorg je voor voldoende ventilatie i.v.m. condensvorming.

Bekijk damwand (profielplaten)

Het proces

Huisman Qwinpro helpt en adviseert met het uitzoeken van de juiste beplating en de bijbehorend bouwtekening. Daarna zorgen wij dat de beplating volgens planning geleverd en gemonteerd worden. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van de leverancier.  Op deze manier loopt jouw bouw geen vertraging op en heb je garantie op een juiste montage. Wij denken graag met je mee: wij hebben “alles onder één dak!”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen