Renovatie: een gebouw als nieuw in 5 stappen!

Heb je een stal of schuur die voorzien is van verouderde beplating? Huisman Qwinpro renoveert jouw dak en/of gevel volgens ons stappenplan renovatie! De demontage van het oude dak- of gevelplaten wordt zorgvuldig uitgevoerd. Asbesthoudende daken worden door ons verwijderd volgens de wettelijke regels. Nieuwe beplating wordt samen met ons uitgezocht en gemonteerd op het dak of aan de gevel. In sommige gevallen kan het zelfs zijn dat wij nieuwe beplating monteren over de bestaande beplating.

1. Werkvoorbereiding

Stap 1 in het stappenplan renovatie is de werkvoorbereiding. Wij komen om de daken en of gevels op te meten. Doordat wij de maten exact meten, kunnen wij voor je een passende offerte maken zonder verrassingen achteraf! Samen zoeken we de materialen uit, hierbij adviseren wij de opdrachtgever door de voordelen van elk materiaal te benoemen. Ook bewaken wij de levertijden van de bestelde materialen.

Meer informatie

2. Demontage beplating

Hoelang het demonteren van de oude beplating duurt hangt af van de hoeveelheid en het oude (asbesthoudende) materiaal.  Maar de meeste beplating is door ons te demonteren in slechts 1 dag. Ook de afvoer van de oude beplating nemen wij voor onze rekening.

Meer informatie

3. Montage

Nadat de oude beplating is gedemonteerd kunnen we beginnen met de wederopbouw. Dit kunnen we meestal ook in 1 dag realiseren! Bovendien wordt de nieuwe beplating door ons aangebracht op een veilige manier!

Meer informatie

4. Afwerking

Nadat de dakbeplating en/of gevelbeplating gemonteerd is, is het pand, loods of schuur al weer waterdicht. Hierna volgt de montage van zetwerk en dakgoten. Deze worden eerst ingemeten en vaak de dag erna gemonteerd.

Meer informatie

5. Oplevering

Wanneer we het project nogmaals hebben gecontroleerd en pas als alles naar wens is wordt het project opgeleverd!

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen