Asbestsanering: een nieuw dak in 6 stappen!

Eigenaar van een stal of schuur die voorzien is van asbest? En wil je deze asbest golfplaten vervangen? Huisman Qwinpro renoveert jouw dak en verwijdert de asbest golfplaten! Het verwijderen van asbest doen we verantwoord, veilig en zorgvuldig volgens de wettelijke regelgeving. Bovendien ontzorgen wij de klant door alle stappen uit te voeren. Wij verwijderen het asbesthoudende dak en vervangen deze door een nieuw dak:  hieronder lees je ons stappenplan asbestsanering.

1. Inventarisatie van asbest

Asbest inventarisatie is nodig om te kunnen inventariseren of er überhaupt asbest aanwezig is. Dit wordt door een onafhankelijke partij gedaan.

Meer informatie

2. Werkvoorbereiding, meten en passende offerte

Wij komen ter plekke de daken op te meten. Doordat wij de maten exact weten kunnen wij een passende offerte maken, zonder verrassingen achteraf!

Meer informatie

3. Asbest verwijderen

Hoelang asbest verwijderen duurt is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en oppervlakte van het dak.  Maar de meeste asbest daken zijn te verwijderen in 1 dag.

Meer informatie

4. Montage van nieuwe dakbeplating

Nadat het asbest dak verwijderd is, kunnen we beginnen met de montage van nieuwe dakbeplating. Dit realiseren we meestal ook in 1 dag, zodat het dak dezelfde dag weer waterdicht is.

Meer informatie

5. Afwerking

Nadat de dakbeplating en/of gevelbeplating gemonteerd is, beginnen wij met de montage van zetwerk en dakgoten. Deze afwerking is ter plekke opgemeten en dakgoten worden vaak op locatie gemaakt.

Meer informatie

6. Oplevering van het project

Als laatste stap in ons stappenplan asbestsanering staat de oplevering. Wanneer het project klaar is, wordt het nogmaals met de klant hebben gecontroleerd. Als alles naar wens is wordt het project opgeleverd!

Meer informatie

Een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen