Renovatie bedrijfspand

Renovatie bedrijfspand door Huisman Qwinpro: Wij zijn specialist op het gebied van renovatie van daken en gevels van bedrijfspanden. Hierbij creëren wij meerwaarde bij het renoveren of restylen van bedrijfspanden en kantoren door het eventueel ook te isoleren. En natuurlijk het een mooier en moderner aangezicht te geven.

Renovatie dak

In de meeste gevallen renoveren wij daken die asbest bevatten, lekkage hebben of niet geïsoleerd zijn. In ruim 80% van de gevallen passen wij sandwichpanelen toe. Voordelen hiervan zijn:

  • Het dak is in no time weer dicht.
  • Door de hoge isolatiewaarde is het bedrijfspand toekomstbestendig.
  • Verkrijgbaar in diverse RAL-Kleuren.
  • In verschillende isolatie waardes verkrijgbaar.

Naast sandwichpanelen passen wij ook golfplaten, profielplaten en dakpanplaten toe bij de renovatie van bedrijfspanden. Deze beplating wordt voornamelijk toepast als er al isolatie aanwezig is. Ten opzichte van sandwichpanelen is dit qua prijs een interessante optie.

Meer informatie over onze dakbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meest gebruikte dakplaten die je bij een renovatie toegepast.

Bekijk opties voor een nieuw dak!

Renovatie gevel

Gevelrenovatie is aan de orde als de beplating verouderd is of om het pand beter te isoleren. Er zijn vele opties voor nieuwe beplating voor gevelrenovatie. Zowel bij dakrenovatie als bij gevelrenovatie gebruikt men veelal sandwichpanelen. Naast deze sandwichpanelen zijn er andere soorten gevelplaten zoals damwand profielplaten of potdeksel profielplaten.

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen zijn uitermate geschikt voor bekleding van de wand, bovendien kies je hierbij voor een modern product met een strakke afwerking. Gevelpanelen bevatten aan de buiten- en binnenkant een staalplaat met daar tussen PIR isolatie of steenwol. Snel isoleren en daarbij een bedrijfspand weer in gebruik te nemen, dat is het grootste voordeel van sandwichpanelen. Daarnaast zijn sandwichpanelen verkrijgbaar in verschillende diktes, profielen en ook in kleuren.

Damwand profielplaten
Damwand profielplaten worden veelal gebruikt voor een snelle restyle van een bedrijfspand. Profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen zoals rabat of Rex wand profiel. Ook zijn ze leverbaar in verschillende RAL kleuren. In sommige gevallen kan men nieuwe damwand profielplaten over de oude beplating monteren. Dit zorgt voor een voordelige renovatie doordat er geen oude platen afgevoerd hoeven te worden.

Potdeksel profielplaten
Potdeksel profielplaten hebben een potdeksel uitstraling die je normaal gesproken ziet bij houten potdeksel werk. Hierbij zijn de houten planken over elkaar heen vastgezet. Met de potdeksel profielplaten is een bedrijfsgebouw snel gerestyled! Potdeksel profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende coatings en kleuren. Waaronder ook met een houtnerf structuur. Daarnaast worden deze profielplaten veel gebruikt bij de renovatie van schuren en loodsen.

Meer informatie over onze gevelbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meeste gebruikte gevelplaten tijdens renovatie.

Bekijk opties voor een nieuwe gevel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen