Dakrenovatie

Dakrenovatie, vervang je oude dakplaten voor bijvoorbeeld sandwichpanelen, damwandplaten of profielplaten. Maar ook bij vernieuwen van (asbesthoudendegolfplaten of verouderde stalen dakplaten renoveer je je dak met producten van Huisman Qwinpro. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis en ons grote leveringsaanbod, kunnen wij voor ieder dak een passende oplossing bieden bij dakrenovatie.

Renovatie bij asbest verwijderen

Veel gevallen van dakrenovatie zijn naar aanleiding van asbest verwijderen van daken op schuren en loodsen. Asbest daken saneren wij naar aanleiding van ons duidelijke stappenplan die je hier kunt bekijken.

Stappenplan asbest verwijderen

Bij de keuze van nieuwe dakbedekking is er altijd een passende oplossing! Hierbij is het zaak, rekening te houden met de toepassing van het pand. Bij het renoveren van een stal of schuur zijn de wensen anders dan bij het renoveren van een dak van een bedrijfspand of woonruimte.

Huisman Qwinpro adviseert bij deze keuze. Voor elke toepassing hebben wij een passend product. Ons advies is afhankelijk van de constructie, isolatiewaarde die nodig is, maar ook het eventueel plaatsen van zonnepanelen na dakrenovatie is een mogelijkheid!

Sandwichpanelen, golfplaten en profielplaten

Ons assortiment is een totaal assortiment in dak en wandpanelen. Als een dakrenovatie zich aandoet, zorgen wij voor een totaalpakket, van verwijderen van de oude dakbedekking, zonodig vervangen van de dakconstructie, leveren van nieuwe dakbedekking en het afwerken met zetwerk, regenwaterafvoer, nokken en windveren.

In ruim 80% van dakrenovatie worden sandwichpanelen toegepast. De voordelen hiervan zijn:

  • Verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes;
  • Leverbaar in vele RAL kleuren;
  • Dakplaten, isolatie en binnenafwerking in één;
  • Snel te monteren, dus het dak is zo weer dicht.

Naast het renoveren van een dak met sandwichpanelen, kan er ook gekozen worden voor golfplaten en profielplaten. Deze passen wij veelvuldig toe bij renovatie van een loods die al voorzien is van isolatie of geen isolatie nodig heeft. Een groot voordeel hiervan is dat in veel gevallen de nieuwe dakbeplating op de bestaande constructie gelegd kan worden.

golfplaten   profielplaten

Meer informatie over renovatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het renoveren van jouw dak? Wil je alvast informatie over dakpanelen? Neem contact met ons op voor advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

Onze projecten

Een vrijblijvende offerte voor dakrenovatie aanvragen?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen