Sandwichpanelen wand B keus

Huisman Qwinpro biedt een uitgebreid assortiment wandpanelen, waaronder B-keus sandwichpanelen voor de wand. Het verschil tussen eerste keus en B-keus sandwichpanelen ligt in eventuele kleine beschadigingen of productiefouten bij laatstgenoemde. Ondanks deze kleine imperfecties worden B-keus panelen tegen een gereduceerd tarief door ons aangeboden, zonder dat dit afbreuk doet aan de algehele kwaliteit.

Sandwichpanelen wand B keus

Algemene informatie over Sandwichpanelen

Nieuwe sandwichpanelen wand van Huisman Qwinpro zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en coatings, zoals wit (RAL 9002) of antraciet (RAL 7016). Met altijd een ruime voorraad in isolatiediktes van 40 mm of 60 mm (PIR-isolatie) en beschikbaar in verschillende lengtes, variërend van 2500 mm tot 6000 mm, kunnen wij snel leveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de sandwichpanelen op maat te produceren, rekening houdend met specifieke wensen betreffende kleur, lengte en dikte. Hiervoor vraag je gemakkelijk een offerte aan in ons offertesysteem.
De gevelpanelen bevatten aan zowel de buiten- als binnenkant een staalplaat met daartussen PIR-isolatie of steenwol (brandklasse bs2d0). De buitenplaat kan worden geleverd in diverse profielen, waaronder Mini-Rib (m8), Micro rib (m16), Box-profiel (Lineair) of glad. De keuze in diktes voor de metalen buitenplaat varieert van 0.40 mm tot 0.63 mm, terwijl verschillende coatings, zoals 25µ polyester, 200µ plastisol, FOODsafe en Agri, beschikbaar zijn.

Nieuw versus Sandwichpanelen B keus

Ook is er altijd een ruime voorraad sandwichpanelen wand B keus op voorraad. Deze platen worden aangeboden in partijen van dezelfde kleur en dikte. B keus sandwichpanelen hebben een veel aantrekkelijker prijskaartje ten opzichte van A keus panelen. Partijen B keus sandwichpanelen zijn bij ons altijd nieuw en ongebruikt. Zijn veelal restanten van partijen die rechtstreeks bij de fabriek vandaan komen, hebben misschien kleine kleurverschillen en kunnen kleine transportschades vertonen. Maar al deze sandwichpanelen wand B keus zijn nieuw en ongebruikt en zeer voordelig geprijsd!

Offerte aanvragen                 Direct naar B-Keuze & Restpartijen

Toepassingen van Sandwichpanelen B keus

Deze veelzijdige wandpanelen worden toegepast als buitenwand, binnenwand en tussenwand voor diverse doeleinden zoals kantoren, stallen, schuren en bedrijfshallen. De geïsoleerde gevelpanelen vinden ook hun toepassing in koel- en vriescellen, en worden in sommige gevallen zelfs gebruikt als dakbedekking voor hallen, schuren, loodsen, kantoren, bijgebouwen, stallen, maneges, en woningen.

 

Bestellen en/of informatie aanvragen

Voor het bestellen van de sandwichpanelen wand B keus, kunnen klanten een offerte aanvragen via de offerteshop van Huisman Qwinpro. Ook kun je rechtstreeks bestellen in onze webshop. Partijen B-keus sandwichpanelen vind je in de sale. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen. En geïnteresseerden zijn altijd welkom om persoonlijk langs te komen in Heino, waar het team van Huisman Qwinpro graag assisteert en vragen beantwoordt.

Contact